A Kedvezményezett neve: Alba Mobili Bútoripari Korlátolt Felelősségű Társaság

A Projekt címe: Eszközbeszerzés az Alba Mobili Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 17 985 384 Ft

A támogatás mértéke: 45,00 %

A projekt TARTALMÁNAK bemutatása:

Az Alba Mobili Bútoripari Kft. és jogelődje a Török és Török Bútoripari Kft. alapítói 20 éves szakmai múltra tekintenek vissza a bútorgyártás területén. A társaság 1994 óta foglalkozik kárpitos bútorok gyártásával. A társaság már 1994 óta van jelen a magyarországi piacon, ahol kárpitos bútorok előállításával foglalkozik. A társaságot 2002-ben jegyezték be székesfehérvári telephellyel. A társaság fő tevékenységi köre egyéb bútor gyártás, ami mellett a piaci igények széleskörű kiszolgálása érdekében foglalkozik konyhabútor, irodabútor gyártással és faipari termékek gyártásával, így a társaság kínálatában közel 60 féle termék szerepel. A társaság a teljes körű tevékenység érdekében vállalja a bútorok újra kárpitozását, illetve javítási munkálatok elvégzését, és ezen felül rendelkezik egy bútorápolási tanácsadási tevékenységgel is.

A Vállalkozás a projekt keretében megvásárolt egy Zünd S3 L 1200-as Szabászgépet, egy Textil adagolót - szövetfeszítő berendezésnek, egy Fotódigitalizálót (lézertechnika) és egy Sorting Manager válogató rendszert. Ezzel a Magyarországon még új technológiával, az elvárható legmagasabb minőséget biztosítja a megrendelőinknek.

A projekt megvalósítása során beszerzett eszköz hozzájárul, A cég versenyképességének javításához és a bevételek növeléséhez. A Fejlesztés célja volt a versenyképesség javítása a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártása. A társaság a beszerzett gépsor segítségével bővíti a magas minőségű termékeinek termelését, így megőrizi versenyképességét a piacon.

A projekt befejezésének dátuma: 2015.09.21

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2014-00154